Skip to content

Over ons

Body Fit Lengel

Al meer dan 30 jaar staat Bodyfit Lengel voor traditioneel fitness- en krachttraining. Sporten in een gezellige sfeer en voor ieder wat wils. Zo hebben we een ruime keus aan kracht apparatuur, cardio en bieden wij groepslessen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Wij beschikken ook over 2 hypoxi fietsen. Kom gerust langs in onze laag drempelige sportschool en ervaar het zelf.

Waar richten wij ons op


Het is onze missie dé sportschool te zijn waar volhouden leuker en makkelijker is dan opgeven. Waarbij je optimaal geholpen wordt je sportieve doelstellingen te behalen en de juiste stappen leert zetten naar jouw leefstijl optimalisatie.

Waarom bij ons sporten

Laagdrempelig

Een gezellige sfeer met een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Wij kennen iedereen bij naam! Een gezellig praatje of lekker zelfstandig op je eigen tempo sporten, het kan bij ons altijd.

100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij BodyFit altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Specialist in krachttraining

Krachttraining is bij ons geen bijzaak. Hoge kwaliteit apparatuur en veel zware gewichten. Ook hebben wij al jaren ervaring in krachttraining om goed les te kunnen geven

Motiverende & prettige sfeer

Van beginners tot ervaren sporters, iedereen sport bij BodyFit om zichzelf te verbeteren. Je kunt lekker je ding doen zonder dat mensen je beoordelen of jij je ongemakkelijk hoeft te voelen.

0 +
Blije sporters
0
Vierkante meter sportschool
0 +
Apparaten
0 +
Shakes

Wat vinden onze klanten

5/5
Klanten geven ons een 4,9 uit 35 reviews

Wil je vandaag nog een proefles?
loop bij ons binnen!