Skip to content

Hypoxi

Hypoxi

Een HYPOXI®-sessie is in principe geschikt voor iedereen die wil afvallen en/of een strakkere huid wil hebben. Aangezien de HYPOXI®-sessie op specifieke lichaamsgebieden gericht is(vooral bovenbenen, heup en buik), is een HYPOXI®-sessie voor hen geschikt, die één of meerdere van deze specifieke gebieden ”aan wil pakken”. Bij geen enkel apparaat claimt HYPOXI® dat er (grootschalige) vetverbranding binnen het gehele lichaam plaatsvindt.

Wanneer een of meerdere van de navolgende contra-indicaties van toepassing zijn is een HYPOXI®-sessie niet toegestaan. Zwangerschap, hartinfarct, hartritmestoornissen, pacemaker, trombotische aandoening, verse wonden, verse ontstekingen, epilepsie, HIV, aids of hepatitis. Bij spataderen kan er mogelijk om de spataderen heen gewerkt worden. Bij twijfel of je aandoening en/of ziekte die niet toebehoort aan eerder genoemde, overleg dan eerst met je behandelend arts en BodyFit

Wat is het effect:

Vacuümbehandeling:
Tijdens een HYPOXI®-sessie worden de lichaamsdelen blootgesteld aan lichte, wisselende druk. Het drukverschil wordt gecreëerd door het gebruik van vacuüm en compressie, hierdoor wordt ”aangetast” weefsel en de bloedsomloop gestimuleerd en geïntensiveerd. Tijdens een HYPOXI®-sessie wordt er gedurende de vacuümfase extra bloed in het vetweefsel en de huid gezogen waardoor de toevoer van voedingsstoffen in deze gebieden wordt versterkt. Tijdens de compressiefase wordt het bloed en de vloeistoffen weer afgevoerd.

Vetverbrandingstraining:
Een sessie volgens de HYPOXI® methode is bewegen op een laag intensiteits niveau. De HYPOXI®-methode zorgt ervoor dat tijdens de HYPOXI®-sessies een hogere mate van doorbloeding in gebieden waar vetophoping het meest voorkomt (vooral bovenbenen, heup en buik), plaatsvindt. Door deze verhoogde doorbloeding en de hierbij horende extra warmtewerking zal er tijdens de HYPOXI®-sessies en tot 8 uur na de HYPOXI®-sessies, een hogere mate van vetverbranding plaatsvinden in de specifiek getrainde lichaamsgebieden

Voedingsadvies:

ETEN BIJ DE HYPOXI®-sessies.

Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het van belang om op de dagen van de HYPOXI®-sessies een voedingsvoorschrift te volgen. Voorafgaande aan de HYPOXI®-sessies eet je koolhydraat-rijke producten, deze zijn nodig om vetzuren te kunnen verbranden. Na de HYPOXI®-sessies eet je eiwit-rijke producten om het effect van de HYPOXI®-sessies maximaal te benutten. Ook eet je op de dagen van de HYPOXI®-sessies voldoende groenten en fruit, en drink je minimaal 2 liter water.

Vóór de HYPOXI®-sessies: koolhydraten

2 – 4 uur voor de HYPOXI®-sessies een maaltijd met veel koolhydraten aan te bevelen.
Na de HYPOXI®-sessies: eiwitten
Tijdens elke HYPOXI®-sessie wordt vet afgebroken. Dit vet mag daarna niet opnieuw worden aangevoerd. U moet dan ook de voorkeur geven aan eiwitrijke, lichte maaltijden.
Eet op tijd en de juiste producten vóór en na een HYPOXI®-sessie.
Niet gegeten = Niet sporten.
HYPOXI®,


Sportadvies:

Sporten vermindert het “ after-effect” van de HYPOXI®-sessies.
Het aangeboren systeem neemt dan onmiddellijk weer de bovenhand en het lichaam vervalt in zijn normale routine van metabolisme en vetverlies. Dit vermindert de resultaten, en in het bijzonder bij zeer sportieve en gespierde vrouwen.
Kun je het niet kan laten om te sporten:

Het is aan te bevelen om uitgerust aan de HYPOXI®-sessies te beginnen. Dus geen lichamelijk intensieve en/of uitputtende activiteiten de laatste 4 uur vóór de HYPOXI®-sessies, en eet op tijd (volgens advies). Kun je het niet laten om te sporten op de dag van de HYPOXI®-sessies? Dan alleen vóór de HYPOXI®-sessies, gemodereerd en een niet uitputtende kracht– en/of conditietraining.
Dagen tussen HYPOXI®-sessies!
Indien er geen restricties bestaan inzake je gezondheid, gewrichten en/of spieren is een kracht– of high impact training aan te bevelen.
Een lichaam met een hoog metabolisme verbruikt meer energie, dit maakt het heel wat makkelijkerom je doelen te bereiken.
Geen lichamelijk intensieve en/of uitputtende activiteiten de laatste 4 uur vóór en eerste 8 uur na een HYPOXI®-sessie.

Tarieven

30 sessies:  350 euro
20 sessies:  250 euro
10 sessies:  150 euro
Losse sessie:  20 euro

Wil je vandaag nog een proefles?
loop bij ons binnen!